Una altra edició de cuina saludable al centre Cívic Montseny de Vic, en aquesta ocasió he presentat un taller de cuina flexivegetariana, adreçat a totes aquelles persones que volen fer una cuina més saludable amb molts aliments d’origen vegetal però sense deixar del tot els aliments d’origen animal . La proporció seria 80% aliments vegetals i 20% aliments d’origen animal… amb aquesta opció no hem de preocupar-nos per l’aportació de nutrients, ja que els tenim tots assegurats , tampoc atabalar-nos si anem al restaurant o tenim un dinar on no podrem escollir el menú. es una opció fàcil de seguir, apte per a totes les edats. Amb beneficis pel nostre organisme i pel nostre entorn.
només es tracta d’augmentar el consum de proteines vegetals, llègums, tofu, temphe, seità, soja texturitzada…. i disminuir la quantitat de proteïna animal. Les receptes amb aliments d’origen animal van ser de peix, peix blau sobretot per la seva aportació Omega3. com es pot observar a la foto, seitó marinat amb vinagre de poma i amanit amb all i julivert amb una amanida cols i pastanaga.