AMANIDA DE COLS , PASTANAGA I POMA

1/4 COL VERDA

1/4 DE COL LLOMBARDA

2 PASTANAGUES

1 POMA

4 C OLI D’OLIVA, 1C VINAGRE DE POMA, 1 C SUC CONCENTRAT DE POMA, 1C SÈSAM NEGRE, 2 C PIPES DE GIRA SOL

C = cullerada sopera

PREPARACIÓ: Tallem les cols a tires super fines, ratllem la pastanaga i la poma i posem en un bol. Fem una vinagreta amb tots els altres ingredients i amanim, decorem amb les pipes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s